Agenda

Bierfest

Bierfest 2017_Display_met line up_1920x1080_-01.png

Vrijdag 24 november 2017

23:00 t/m 04:00

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november is het tijd voor de eerste editie van het 'Bierfest' bij De Lange Horst, compleet in oktoberfeststijl. Met Duitse schlagers én pullen vullen wordt dit gegarandeerd eine Riesenparty!

Degene die de afgelopen jaren ons oktoberfest hebben bezocht, weten dat dit garand staat voor een gezellig weekend vol Deutsche gemütlichkeit.

Dit jaar gaan we het wel 'ein bisschen' anders doen... In plaats van een tent op het Wilhelminaplein, gaan we de zaal verbouwen tot ware Duitste Festhalle. Onze zaal zal namelijk van onder tot boven verbouwd worden. Denk hierbij aan houten wanden, banners met bergachtige landschapen én een hoop vlaggetjes / wit-blauwe versiersels. Zo waan je je binnen no time in Duitse sferen! Een ding is zeker: je kent onze zaal zéker niet meer terug!

VR 24 NOVEMBER - 23:00 UUR - FLÜGEL FREITAG
We pakken uit met een mega Après-ski party met het beroemde Duitste duo Beck & Bauer en der Hitmaestro! Van Mallorca hits én Duitse schlagers tot de foutste Après-ski plaatjes: Niks is te gek. Een ding is zeker: dit wordt een foute avond!


ZA 25 NOVEMBER - 20:30 T/M 02:00 UUR- SUPER SAMSTAG
Op de zaterdag gaan we traditiegetrouw pullen vullen! Uiteraard met een kneiter van een band: Wahnsinn!

Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows, gebracht door 8 rasmuzikanten, welke als een orkaan over het publiek denderen (letterlijk). En met live-show bedoelen we ook écht live: geen bas uit keyboards, geen tuba uit accordeons, geen electrodrums, nee helemaal niks van dat alles, dat is pas liefde voor muziek! Iedere sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is!

Deze band wordt aangevuld met DJ Stiffmeister. Van Maastricht tot Heerenveen en van Bergen op Zoom tot Alkmaar, Dj Stiffmeister is dé gastheer van de Nederlandse Oktoberfesten. Kortom een avond met 100% Duitste gemütlichkeit én meezingen gegarendeerd! Vergeet je lederhoze of dirndl trouwens niet!

Tickets voor de zaterdag zijn al te bestellen voor € 10,00 p.st. via www.delangehorst.nl/tickets. Wil je de servicekosten besparen: koop ze dan in ons café!