Agenda

Boemelweekend 2019

BOEMELWEEKEND 1920x1080-01.png

Woensdag 30 oktober 2019

20:00 t/m 04:00

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober vindt traditiegetrouw het boemelweekend plaats in het centrum van Horst. Met dit jaar een nieuwe opzet met een heuse kroegentocht met strippenkaart!

Op de vrijdag vindt, in samenwerking met de Muzikantine, weer de artiestenboemel plaatst. Artiesten boemelen deze avond van café naar café. Deelnemende cafés aan de artiestenboemel zijn: Anja van de Smid, De Lange Horst, Proeflokaal van Horst, Liesbeth's Grand Café, Muziekcafé De Buun en Pretcafé de Beurs.

Op zaterdag wordt de traditionele boemelbus vervangen door een boemelkroegentocht met bijbehorende strippenkaart. Deze strippenkaart is op de avond zelf tussen 20:00 en 21:00 uur te koop in de deelnemende cafés voor maar € 10,- per stuk. Middels deze strippenkaart kan men tussen 21:00 en 01:00 uur bij elke kroeg één strip inwisselen voor een consumptie. Oftewel je 'betaalt' maar € 1,25 voor een drankje.


UITLEG BOEMELSTRIPPENKAART

De boemelstrippenkaart is geldig op: zaterdag 26 oktober 2019 tussen 21:00 en 01:00 uur. Deze kaart is onderdeel van de boemelkroegentocht en te koop voor € 10,- per stuk in de deelnemende cafés: Anja van de Smid, Blok 10, Zaal Cox, De Lange Horst, Proeflokaal van Horst, Liesbeth's Grand Café, Muziekcafé De Buun en Pretcafé de Beurs.

De strippen op deze boemelstrippenkaart hoeven niet op volgorde te worden afgevinkt. Je bent dus vrij om de route van de kroegentocht zelf te bepalen.

Per deelnemer wordt maximaal één boemelstrippenkaart uitgegeven. Deze deelnemer dient minimaal 18 jaar oud te zijn. Controle bij afgifte middels ID-kaart is verplicht. De boemelstrippenkaart is alleen geldig in combinatie met een (onbeschadigd) 18+ boemelbandje. Deze wordt bij afgifte omgedaan.

De boemelstrippenkaart bestaat uit 8 consumpties + 1 extra beloning. Per deelnemende kroeg kan men op vertoon van de boemelstrippenkaart één gratis consumptie krijgen t.w.v. € 2,30 (de waarde van één Horster Horecamunt). Bij een volle strippenkaart kan men de laatste strip (strip nummer 9) gebruiken voor een beloning. Deze beloning is per deelnemende kroeg verschillend.