Agenda

Buutgala

Buutgala_2017_1920x1080-01v2.png

Zondag 26 november 2017

18:00 t/m 21:30

€ 11

Ook dit jaar hebben De Lange Horst en Cv D’n Dreumel de handen ineen geslagen om voor de negende keer samen het Buutgala te organiseren: een avondje lachen gieren en brullen met de beste buutreedners! Optredende artiesten:

Dirk Kouwenberg - Dirk Kouwenberg won afgelopen jaar bijna alles wat er maar te winnen viel. Naast de vele jury en publieksprijzen is hij de Opperkletsmajoor en Zuid Nederlands kampioen tonpraten

Ad Vermeulen - In zijn optredens brengt hij zijn verhalen op een manier dat het publiek voor zich ziet gebeuren waar hij het over heeft. Hij wijkt af en toe van het typetje af, maar dat geeft hem de ruimte om een onverwachte draai aan zijn verhaal te geven.

Eric Reck - Eric Reck is sinds enkele jaren actief in de buuttewereld. In de finale van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap behaalde hij een tweede plaats met de buut Radiooooo Limburgiaaa-jaja, waarbij hij als Hayke de verslaggever door de provincie Limburg trekt en daarbij hilarische momenten beleeft.

Hub Stassen - Hub Stassen heeft in zijn vrij korte buuttecarriere een vaste plaats veroverd in de absolute top van de Limburgse buuttereedners. Met creaties als “DE WIELRENNER", “DE BEGRAFENISONDERNEMER", “DE BOKSER", “DE CHIRURG", “DE BADMEESTER" en "DE TIROLER" heeft hij in geheel Limburg en een gedeelte van Brabant grote successen geboekt.

Pierre van Helden - Hij is de Limburgs buuttekampioen van 1989, 1993, 2001, 2006 en 2009 en stapte als 15-jarige al in de buutteton.

Hans Eijkemans – Hans brengt al ruim 22 jaar de lach bij het publiek naar boven. Hans mag zich meermaals Zuid-Nederlands kampioen tonproate noemen. Hij weet de passie en het eeuwige enthousiasme in zijn buut uitstekend over te brengen op het publiek

De presentatie is in vakkundige handen van Wim Hendrix.

Datum: zondag 26 november in de zaal van De Lange Horst.
De deuren van de zaal openen om 18.00 uur en het programma begint om 18.30 uur.

Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via www.delangehorst.nl/tickets of via het café van De Lange Horst. Online kosten ze €11,- exclusief servicekosten; in het café betaal je €12,-.