Agenda

De Winter Voorbij

De Winter Voorbij 1920x1080-01_DLH.png

Zaterdag 23 maart 2019

23:00 t/m 04:00

De winter loopt weer ten einde. Nou ja, op een paar centimeter sneeuw hebben we weinig van de horrorwinter gezien. Maar, reden genoeg voor een feestje! Tijdens ‘Matinee’ss – De Winter Voorbij’ blikken we nog één keer terug op het winterseizoen! Speciaal voor jou hebben we de tofste partyartiesten naar De Lange Horst gehaald. En jep, deze zijn net zo nep als de poedersneeuw in de kerstboom. Maar, dat mag de pret niet drukken, toch?!

Zanger Grafke (a.k.a. Gradje)
Deze man heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het meesterbrein én de manager van Matinee’ss weet wat het juiste ‘Medicijn’ is voor een goed feestje. Met zijn muziekkeuze staat de zaal binnen no time te ‘Springen’!

Party Driex (a.k.a. Dirk)
“Ik Moet Zuipen”! Deze man kent elk Hollands feestplaatje van binnen en buiten. De skihut is dan ook zijn tweede thuis.

Martino Wunderbar (a.k.a. Martijn)
Deze ras-neppe Duitser is klaar om je te voorzien van lekker foute Duitse feestplaatjes. Van ‘Johnny Däpp’ tot ‘Mama Laudaaa’ én van ‘Anton Aus Tirol’ tot ‘Viva Colonia’, Martino Wunderbar gebt jullie die power aus Deutschland!

Dansnoudo & De Feestnegert (a.k.a. Noud & Mike)
Deze twee spierbundels gaan zorgen voor de lekkerste en meest dansbare plaatjes. Kortom even lekker bewegen van links naar rechts én in de pizzapunt.

Leeftijd: 18+
Entree: gratis