Agenda

Foute Woensdag

9 jaar_foute woensdag_scherm1920x1080-01.png

Woensdag 18 oktober 2017

21:00 t/m 02:00

€ 20

Yiiiihaaaa! Na een jubileumweekend vol feesten, plakken we er gewoon nog een dagje aan vast! Op woensdag 18 oktober breken we de week doormidden met ‘Foute Woensdag’! Een avond vol foute gekkigheid met 'Q-music Het Foute Uur Live!’, de mannen van ‘Matinee’ss’ én een all-in prijs voor de drank!

Wie kent het niet, ‘Het Foute Uur’ van Q-Music. Al jaren een daverend succes op de radio. Deze show komt nu ‘live’ naar je toe. Met één uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits (die stiekem eigenlijk best goed zijn), gaan de dj’s van Q-Music de zaal op de kop zetten. 

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we de boys van Matinee’ss uitgenodigd om een lekker setje te draaien. Fout, fouter, foutst! Niks is te gek! Verder zijn onze vrienden van Trojka aanwezig om je te voorzien van mierzoete drankjes en het nodige entertainment. 

Degene die bij onze vorige verjaardagen aanwezig zijn geweest, weten dat er altijd wel een ‘bier, fris, wijn avondje voor één euro’ bij zat. Dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop: Je betaalt € 20,- entree inclusief fris, bier én wijn! Goede deal, toch?

En mocht je nu denken: “Ik moet de volgende dag weer naar school”. Natuurlijk niet joh! Het is herfstvakantie, dus zet je partymodus maar alvast aan!

Tickets voor deze nu al legendarische avond zijn te koop via www.delangehorst.nl/tickets.
Maar, let op: de minimale leeftijd is 18 jaar.