Agenda

Koningsnacht

image-2019-03-13 (2).png

Vrijdag 26 april 2019

20:00 t/m 04:00

Op vrijdag 26 april is het weer tijd voor Koningsnacht op het Wilhelminaplein. Ook dit jaar hebben we voor jullie een toffe line-up geregeld. Niemand minder dan de band Hard2Get gaat zorgen voor een weergaloze show! 

De eerste coverband ooit in The Voice of Holland. Waylon en Ali B weten dat Hard2Get een feestje maakt. Met passie en toewijding komen de mannen van Hard2Get naar jouw feest om daar de tent op de kop te zetten. Voor ieder wat wils. De beste tracks van het moment in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of Hardstyle meestampers. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. Fris en explosief walsen deze vrienden jouw feest plat. Na het feest wil jij óók hun vriend worden. Verwacht een avond vol herkenning en kijk niet raar op als je de volgende dag schor bent.

Hard2Getwordt bijgestaan door niemand minder dan ‘the one and only’ Mr.T. De avond zal los barsten vanaf 20:00 uur en doorgaan tot 01:00. Daarna zal het feest zich verplaatsen naar De Lange Horst.

#bijzijnismeemaken #langlevenkoningwillem