Agenda

Koningsnacht op het Wilhelminaplein 2018

koningsnacht 2.jpg

Donderdag 26 april 2018

20:00 t/m 04:00

Op donderdag 26 april is het weer tijd voor Koningsnacht op het Wilhelminaplein. Ook dit jaar hebben we voor jullie een toffe line-up geregeld. Niemand minder dan de band Jeopardy gaat zorgen voor een weergaloze show!

Een beetje pop, gemengd met wat rock. Dat is wat Jeopardy is. 100% puur poprock entertainment! Met meer dan 15 jaar muzikale evolutie, weet de band inmiddels wat ze kunnen. Bij uitstek de band waar beeld en geluid naadloos samengaan en de toeschouwer wordt getrakteerd op een avond entertainment met alle bekende poprock in de hoofdrol.

En wat hebben deze toppers te bieden?

Een avondvullend programma met wisselende, lekker wegluisterende, meedeinende pop/rock. Muziek die iedereen kent, maar niet perse iedere band speelt! Knallers van onder andere Kensington, Muse en Kings of Leon, maar ook Bruno Mars en Ed Sheeran komen voorbij, om er maar enkele te noemen…

Kortom: Jeopardy is een en al party!!

Jeopardy wordt bijgestaan door niemand minder dan ‘the one and only’ Mr.T, de Matinee'ss en Nienke Wijnhoven. De avond zal los barsten vanaf 20:00 uur en doorgaan tot 01:00. Daarna zal het feest zich verplaatsen naar De Lange Horst.

#bijzijnismeemaken #langlevenkoningwillem