Waarom de giraffe

De Giraffe en zijn lange nek: onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons logo bestaat uit een giraffe, als vrolijke waak-hond van de kroeg. Het is daarom ook niet raar dat deze omgedoopt is tot De Lange. Maar waarom dan ‘De Lange’? Velen van jullie weten dit inmiddels. Mocht dit voor jou nog een compleet raadsel vormen, kom dan eens langs en misschien kom je er wel achter.

Huisregels van de lange horst

In onderstaand reglement vindt u de geldende huisregels in ons bedrijf. Deze regels hebben tot doel, uw en andermans verblijf bij ons, gezellig en veilig te maken. U bent verplicht zich aan deze regels te houden.

Overtreding van enige huisregel kan onmiddellijk en zonder aanzien des persoon aan de politie worden gemeld en kan tevens leiden tot ontzegging van de toegang tot dit bedrijf. Dit geldt ook in het geval van aanzetten tot of uitlokken van overtreding van de huisregels.

In ernstige gevallen zal deze ontzegging voor alle horecagelegenheden in deze gemeente kunnen gelden. Op de naleving van deze huisregels houden wij daadwerkelijk en consequent toezicht!

Lees onze huisregels