Zaalverhuur

De veelzijdige zaal van De Lange Horst is dé locatie voor het organiseren van de meest uiteenlopende gelegenheden. Van koffietafel tot workshop en van bedrijfspresentatie tot bedrijfsborrel: het is allemaal mogelijk bij De Lange Horst.
 
De zaal is uitgerust met alle mogelijke voorzieningen, op het gebied van audio, video en licht, om uw gelegenheid optimaal tot haar recht te laten komen:

  • Een grote professionele geluidsinstallatie, compleet met diverse draadloze microfoons en aansluitingen voor het gebruik van uw eigen laptop.
  • Een professionele beamer met een groot, automatisch scherm.
  • Een professionele lichtinstallatie.
  • Professionele coulissen.

De aanwezige ringleiding zorgt er voor dat eventuele slechthorenden zich niet ongerust hoeven te maken en u voor iedereen verstaanbaar bent. Verder kunnen de automatische gordijnen er voor zorgen dat de zaal tevens geschikt is voor gelegenheden met kleinere gezelschappen.
 
Natuurlijk is uw gelegenheid te combineren met drank- en buffetarrangementen. Zelfs voor diegene die hun gelegenheid bij De Lange Horst wil combineren met een activiteit, bieden wij actieve arrangementen. In overleg met u zullen wij het juiste arrangement bieden bij de juiste activiteit.
 
Mocht u meer informatie willen, bekijk dan onze contactpagina en vraag geheel vrijblijvend om meer informatie!